Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Contact met Mildred Clinics

Kliniek Arnhem

Mildred Clinics – locatie Arnhem
Sonsbeeksingel 29-31
6814 AB Arnhem

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur. Houd voor een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dit vind je op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Wanneer kun je bij ons terecht?

Behandeldagen

 • Maandagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Dinsdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Woensdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Donderdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Vrijdag-
 • Zaterdag-
 • Zondag-

Routebeschrijving

Kijk voor een routebeschrijving en meer informatie over de kliniek op de pagina Abortuskliniek Arnhem.

Kliniek Eindhoven

Mildred Clinics – locatie Eindhoven
Jan van Schoonvorststraat 20-22
5611 PK Eindhoven

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur. Houd voor een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dit vind je op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Wanneer kun je bij ons terecht?

Behandeldagen

 • Maandagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Dinsdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Woensdag-
 • Donderdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Vrijdagvan 8.30 – 16.30 uur
 • Zaterdag-
 • Zondag-

Routebeschrijving

Kijk voor een routebeschrijving en meer informatie over de kliniek op de pagina Abortuskliniek Eindhoven.

Stuur een mail  Niet naar je huisarts voor een verwijzing?

  Wil je liever niet naar je huisarts voor een verwijzing, dan kun je altijd een afspraak voor een eerste (verwijs)gesprek bij ons inplannen.
  Ben je maximaal 16 dagen over tijd op het tijdstip van de afspraak, dan kun je in principe meteen een behandelafspraak inplannen, voor een abortuspil, of voor een curettage met of zonder sedatie. Ben je langer dan 16 dagen over tijd, dan geldt een wettelijke bedenktermijn van 5 dagen. In dat geval maken we, na het eerste gesprek, een afspraak voor daarna.

  Voor het maken van een afspraak kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Dan kunnen we makkelijk informatie uitwisselen en een afspraak inplannen die bij jouw wensen past.

  Als je een klacht hebt

  De medewerkers van onze klinieken stellen alles in het werk om onze cliënten zo goed mogelijk te behandelen en het verblijf in onze kliniek zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het gebeuren dat een behandeling niet helemaal naar wens verloopt en je niet tevreden bent. Als dat het geval is, horen we dat graag. Omdat het dan misschien nog mogelijk is om iets aan jouw klacht te doen. En omdat het ons helpt om soortgelijke klachten in de toekomst te voorkomen en onze zorg nog verder te verbeteren.

  Als je een klacht hebt, kun je deze het best direct bespreken met degene bij wie jouw klacht is ontstaan. Maar je kunt je klacht ook neerleggen bij onze klachtenfunctionaris. Hieronder lees je hoe dat in zijn werk gaat.

  De klachtenfunctionaris

  Onze klachtenfunctionaris zorgt ervoor dat klachten op een goede manier worden behandeld. Zij geeft informatie over hoe je je klacht het best kunt indienen. Ook kan zij een afspraak maken met degene bij wie de klacht is ontstaan. Als je dat wilt, kan de klachtenfunctionaris bij het gesprek met deze medewerker aanwezig zijn.

  Wij registreren de klachten die bij ons binnenkomen en verwerken die in een jaarlijkse rapportage. Dit gebeurt zonder vermelding van de persoonlijke gegevens van de cliënten. Je anonimiteit is dus altijd gegarandeerd. Ook hoef je niet bang te zijn dat het indienen van een klacht invloed heeft op de kwaliteit van je behandeling. Wij waarderen het juist zeer als onze cliënten hun ervaringen melden, ók als het een minder goede ervaring is.

  Je kunt je klacht indienen door gebruik te maken van het klachtenformulier. Het ingevulde formulier kan je mailen naar klachten@mildredclinics.nl. Versturen per post kan ook. Het adres is:

  Mildred Clinics
  T.a.v. de klachtenfunctionaris
  Sonsbeeksingel 29
  6814 AB Arnhem

  Geschillencommissie Zorginstellingen

  Als de bemiddeling door onze klachtenfunctionaris niet tot het gewenste resultaat heeft geleid, kun je een formele klacht indienen bij de Geschillencommissie. Voorwaarde is wel dat je je klacht eerst hebt besproken met een medewerker van onze kliniek of met de klachtenfunctionaris. Op de site van de Geschillencommissie Zorg vind je hun klachtenformulier en een uitleg van de procedure.

  Klachtenreglement

  Wil je meer weten over onze klachtenregeling, dan kan je dit lezen in ons klachtenreglement.