Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

‘s-Hertogenbosch

Onze klinieken

Abortuskliniek
’s-Hertogenbosch

Onze kliniek in ’s-Hertogenbosch is gevestigd in een gezondheidscentrum en is alleen op zaterdag geopend. Op deze locatie kan je terecht voor de abortuspil. Dat is mogelijk als je maximaal 9 weken zwanger bent. Als je maximaal 16 dagen over tijd bent, heb je geen verwijzing van de huisarts nodig. We kunnen je dan meteen helpen met een overtijdbehandeling.

Als blijkt dat je langer dan 9 weken zwanger bent, of als blijkt dat je toch geen overtijdbehandeling kunt krijgen en geen verwijzing van de huisarts hebt, dan kunnen we verder helpen in één van onze klinieken in Eindhoven of Arnhem.

De kliniek in ’s-Hertogenbosch is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto en je kunt er gratis parkeren.

Wanneer kun je bij ons terecht?

Behandeldag

  • Maandag-
  • Dinsdag-
  • Woensdag-
  • Donderdag-
  • Vrijdag-
  • Zaterdagvan 8.45 - 14.00 uur.
  • Zondag-

Ons adres

Mildred Clinics – locatie ’s-Hertogenbosch
Palmboomstraat 127
5213 VG ‘s-Hertogenbosch
info@mildredclinics.nl

Bel voor vragen of een afspraak:
088 – 200 73 33

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur.
Houd voor een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Dit vind je op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Voor bijna alle vrouwen zijn er geen kosten verbonden aan de behandeling in onze kliniek. Heb je geen recht op vergoeding en moet je wel betalen (zie ‘Wie betaalt de kosten?‘), dan kan dat in ‘s Hertogenbosch alleen contant.