Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Eindhoven

Onze klinieken

Abortuskliniek Eindhoven

Onze kliniek in Eindhoven heette vroeger RutgersStimezo. Ons pand aan de Jan van Schoonvorststraat is in 2014 ingrijpend verbouwd en heeft van binnen een frisse, moderne uitstraling. Dit pand is 20 minuten lopen van het Centraal Station. Daarnaast is het goed te bereiken met de bus en je kunt er gratis parkeren.

In de kliniek in Eindhoven kun je behandeld worden tot je 18 weken zwanger bent. We hebben hiervoor alle faciliteiten en vergunningen in huis. Er zijn 2 behandelkamers, een rustruimte met 8 uitslaapbedden, en een wachtkamer met wifi.

Inloopspreekuur

Let op: In verband met de maatregelen rondom het coronavirus gaat het inloopspreekuur momenteel niet door. Wilde je naar het inloopspreekuur komen? Bel ons dan op 088 – 200 73 33 om een afspraak te maken.

Je kunt dan zonder afspraak bij ons terecht voor een gesprek met een arts en/of een verpleegkundige. We werken op volgorde van binnenkomst. Daarom moet je soms even wachten.

Ben je maximaal 16 dagen over tijd, dan kun je in principe meteen op het inloopspreekuur behandeld worden met de abortuspil. Als je kiest voor een curettage, dan maken we een nieuwe afspraak. Ben je langer dan 16 dagen over tijd, dan geldt er een wettelijke bedenktermijn van 5 dagen. In dat geval maken we een afspraak voor daarna.

Wanneer kun je bij ons terecht?

Behandeldagen

  • Maandagvan 8.15 – 16.30 uur
  • Dinsdagvan 8.15 – 16.30 uur
  • Woensdagvan 8.15 – 14.00 uur
  • Donderdagvan 8.15 – 16.30 uur
  • Vrijdagvan 8.15 – 16.30 uur
  • Zaterdag-
  • Zondag-

Ons adres

Mildred Clinics – locatie Eindhoven
Jan van Schoonvorststraat 20-22
5611 PK Eindhoven
info@mildredclinics.nl

Bel voor vragen of een afspraak:
088 – 200 73 33

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.15 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur.
Houd voor een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Je vindt dit nummer op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Vanaf 2 juni werken wij met een nieuw elektronisch cliëntendossier. Het kan zijn dat de wachttijd langer is dan gebruikelijk, omdat onze zorgverleners meer tijd nodig hebben om gegevens in te voeren. Wij vragen hiervoor jouw begrip en danken je voor je geduld!

De kliniek heeft een gratis parkeerplaats met ruimte voor ongeveer 10 auto’s. Deze parkeerplaats bevindt zich aan de linkerkant van de kliniek. Onze parkeerplaats is niet bewaakt en parkeren is op eigen risico. In onze wijk moet je betaald parkeren.