Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Title Image

Eindhoven

Onze klinieken

Abortuskliniek Eindhoven

Onze kliniek in Eindhoven heette vroeger RutgersStimezo. Ons pand aan de Jan van Schoonvorststraat is in 2014 ingrijpend verbouwd en heeft van binnen een frisse, moderne uitstraling. Dit pand is 20 minuten lopen van het Centraal Station. Daarnaast is het goed te bereiken met de bus en je kunt er gratis parkeren.

In de kliniek in Eindhoven kun je behandeld worden tot je 18 weken zwanger bent. Er zijn 2 behandelkamers, een rustruimte met 8 uitslaapbedden, en een wachtkamer met wifi.

Ons adres

Mildred Clinics – locatie Eindhoven
Jan van Schoonvorststraat 20-22
5611 PK Eindhoven
info@mildredclinics.nl

Bel voor vragen of een afspraak:
088 – 200 73 33

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur.
Houd voor een afspraak je burgerservicenummer (BSN) bij de hand. Je vindt dit nummer op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Voor bijna alle vrouwen zijn er geen kosten verbonden aan de behandeling in onze kliniek. Heb je geen recht op vergoeding en moet je wel betalen (zie ‘Wie betaalt de kosten?’ ), of wil je een spiraaltje afrekenen, dan kan dat contant of per IBAN bankkaart of met Visa/Master creditkaart.