Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

Maak een afspraak

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur.  Wil je een afspraak maken, zorg dan dat je je burgerservicenummer (BSN) bij de hand hebt. Je vindt dit nummer op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart.

Ons telefoonnummer is:

Welke behandeling past bij jou?

Als je je zwangerschap wilt onderbreken, zijn er bij onze klinieken meerdere behandelingen mogelijk;

  • een medicamenteuze behandeling, beter bekend als de abortuspil
  • een instrumentele behandeling; de techniek die we bij Mildred Clinics gebruiken is een vacuümaspiratie. Omdat de term curettage zoveel gebruikt wordt, gebruiken we deze term in de website.

Doe de check om te kijken welke behandeling voor jou geschikt is.

Zorgkaart Nederland

Cliënten waarderen Mildred Clinics gemiddeld met een  9.5

Hoe werkt een behandeling?

Een zwangerschap afbreken bij Mildred Clinics, hoe werkt dat? Bekijk het in de korte animatie-video hiernaast en leer hoe de verschillende behandelingen in zijn werk gaan, waar je rekening mee moet houden en welke stappen je kunt nemen.

Curettage. Hoe werkt dat?

Bekijk het in de korte animatie-video hiernaast en leer hoe een curettage-behandeling in zijn werk gaat, waar je rekening mee moet houden en welke stappen je kunt nemen.

Abortuspil, hoe werkt dat?

Bekijk het in de korte animatie-video hiernaast en leer hoe een behandeling met de abortuspil in zijn werk gaat, waar je rekening mee moet houden en welke stappen je kunt nemen.

Welke manieren zijn er om een

zwangerschap te beëindigen?

Page 1 of 3

Behandeling is nog niet mogelijk Koop een goede zwangerschapstest bij de apotheek. Blijkt daaruit dat je zwanger bent? Maak dan een afspraak bij een van onze klinieken. We kunnen je behandelen vanaf het moment dat je 6 dagen over tijd bent.

Behandeling is mogelijk zonder verwijzing. Maak direct een afspraak bij een van onze klinieken. We bespreken dan samen je mogelijkheden. Als je de zwangerschap wilt afbreken, kun je kiezen voor de abortuspil of curettage. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig en kunt meteen geholpen worden. Ben je wél naar de huisarts geweest, neem dan je verwijsbrief mee.

Behandeling is mogelijk zonder een verwijzing. Maak direct een afspraak bij een van onze klinieken. Tijdens de afspraak in onze kliniek bepaal je samen met de arts welke behandeling je kiest: de abortuspil of curettage. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Ben je wél naar de huisarts geweest, neem dan je verwijsbrief mee.

Behandeling met curettage is mogelijk. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Maak direct een afspraak bij een van onze klinieken. Tijdens de afspraak bespreekt de arts de behandeling met je. Je kunt alleen kiezen voor curettage; een behandeling met de abortuspil is niet meer mogelijk. Ben je wél naar de huisarts geweest, neem dan je verwijsbrief mee.

Behandeling met curettage is mogelijk. Je hebt geen verwijzing van je huisarts nodig. Maak direct een afspraak bij een van onze klinieken. Tijdens de afspraak bespreekt de arts de behandeling met je. Je kunt alleen kiezen voor curettage met sedatie; een behandeling met de abortuspil of een curettage zonder sedatie is niet meer mogelijk. Ben je wél naar de huisarts geweest, neem dan je verwijsbrief mee.

Vanaf 18 weken kun je niet meer bij ons terecht.   Tot 22 weken kun je nog wel terecht bij het Vrelinghuis in Utrecht en bij Bloemenhove in Heemstede. Je hebt daar geen verwijzing van je huisarts voor nodig. Je kunt alleen kiezen voor curettage met sedatie; een behandeling met de abortuspil of een curettage zonder sedatie is niet meer mogelijk.
Als je meer dan 22 weken zwanger bent, is abortus niet meer mogelijk.

Maak een afspraak

Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.30 – 16.30 uur. Wil je een afspraak maken, zorg dan dat je je burgerservicenummer (BSN) bij de hand hebt. Je vindt dit nummer op je paspoort, rijbewijs of ID-kaart. Ons telefoonnummer is: 088 – 200 73 33.

Abortuspil

Bij een behandeling met de abortuspil beëindig je je zwangerschap door middel van medicatie. De eerste tablet krijg je tijdens je afspraak in de kliniek. Twee dagen later breng je zelf thuis nog 4 tabletten in. In de loop van die dag wordt het vruchtzakje afgestoten en is de zwangerschap beëindigd. Omdat dat gepaard gaat met buikkrampen en bloedverlies, moet je op die dag thuis blijven.

Behandeldagen locatie Arnhem

In Arnhem kun je behandeld worden van maandag t/m donderdag.

Behandeldagen locatie Eindhoven

In Eindhoven kun je behandeld worden van maandag t/m vrijdag.

Curettage

Als je je zwangerschap beëindigt door curettage, krijg je een behandeling in de kliniek. Met behulp van een eendenbek brengt de arts een smal buisje in je baarmoederholte. Door dat buisje wordt je baarmoeder leeggezogen. Tot 13 weken zwangerschap kan je kiezen voor een plaatselijke verdoving of sedatie. Vanaf 13 weken wordt je altijd behandeld onder sedatie. Bij sedatie word je kort in slaap gebracht, zodat je niets van de behandeling voelt. De behandeling duurt 10 tot 20 minuten. Je bent in totaal ongeveer 3 tot 4 uur in de kliniek.

Behandeldagen locatie Arnhem

In Arnhem kun je behandeld worden van maandag t/m donderdag.

Behandeldagen locatie Eindhoven

In Eindhoven kun je behandeld worden van maandag t/m vrijdag.
3

toegankelijke klinieken

Je kunt bij ons terecht in Arnhem, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

50

jaar ervaring

Wij zijn de oudste abortuskliniek van Nederland.

6

dagen per week

Je kunt 6 dagen per week bij ons behandeld worden.

18

weken zwangerschap

We kunnen je behandelen totdat je 18 weken zwanger bent.

Wij zijn er voor jou

Custom icon

Zonder oordeel

We nemen de tijd om naar je te luisteren en doen dat zonder oordeel. We leggen je uit wat je mogelijkheden zijn en respecteren iedere keuze die je maakt. En natuurlijk is je privacy bij ons gewaarborgd: niemand hoeft van jouw abortus te weten.

Custom icon

Met aandacht

We leven ons in in jouw situatie en helpen je om daarmee om te gaan. Met onze ervaring weten we als geen ander hoe lastig die situatie is. Daarom begeleiden we je zorgvuldig tijdens het hele proces: van het eerste telefoongesprek tot het laatste contact.

Custom icon

Professioneel

We voeren elke ingreep professioneel en veilig uit en werken volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Onze klinieken zijn modern en comfortabel ingericht en met onze faciliteiten behoren we tot de top van Nederland.

Custom icon

Gedreven

We hebben gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en anesthesiologen in huis, die een jarenlange ervaring hebben opgebouwd. Zij scholen zich regelmatig bij en zijn gedreven om de beste zorg te verlenen.

Ervaringen van onze cliënten

Niemand gaat voor zijn plezier naar een abortuskliniek. Toch zijn de ervaringen van onze cliënten vaak positief. Lees hieronder wat ze er zelf over zeggen.

“Many thanks for your empathic and professional care. You gave me fantastic support in a moment when I was truly vulnerable.”

“Hoewel ik liever niet in de kliniek had willen komen heb ik jullie zorg als heel positief ervaren. Zo zou alle zorg in Nederland moeten zijn.”

“Complimenten voor de manier waarop jullie met cliënten omgaan. Mijn puberdochter voelde zich ondanks alles op haar gemak bij jullie. Wij zijn allebei ontzettend opgelucht.”

“Iedereen in de kliniek, van de receptioniste tot de verpleegkundige en de arts, is een enorme steun voor me geweest. Heel veel dank daarvoor!”

“Jullie zagen haarfijn dat ik niet achter mijn beslissing stond, ook al zei ik iets heel anders. Inmiddels is mijn dochter geboren en daar ben ik hartstikke blij mee.”

“Iedereen was zo professioneel en zorgzaam: ik voelde me echt gezien, gehoord en gesteund.”

“Ik had gedacht dat de ingreep veel pijnlijker zou zijn. Ik voelde me bij jullie in hele goede handen.”