Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546
info@example.com

Related Posts

    Sorry, no posts matched your criteria.

Title Image

Over Mildred Clinics

Wie zijn wij?

Mildred Clinics komt voort uit 2 klinieken: het Mildredhuis in Arnhem en RutgersStimezo in Eindhoven. Sinds 1 januari 2018 hebben wij onze krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Mildred Clinics. Mildred is een oud-Engelse naam en betekent ‘milde kracht’. Deze naam past heel goed bij onze identiteit. Waar wij naar streven, is vrouwen met mildheid naar hun eigen keuze te laten kijken, en hen de kracht te geven om die keuze waar te maken.

Onze missie:

alle aandacht voor jou

Een ongewenste of ongeplande zwangerschap brengt lastige en vaak verdrietige keuzes met zich mee. Bij Mildred Clinics weten we dat maar al te goed. We hebben immers een jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwen die voor deze keuze staan.

Ben jij in deze situatie terechtgekomen, dan ondersteunen we je in het kiezen van de juiste behandeling. Dat doen we met een luisterend oor en zonder oordeel. We respecteren elke keuze die je maakt, ook als dat geen abortus is. Daarnaast geven we advies over hoe je een ongewenste zwangerschap in de toekomst kunt voorkomen.

Heb je besloten om je zwangerschap af te breken? Dan voeren we de abortus met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. We hebben daarvoor ervaren professionals in huis, die staan voor kwaliteit en veiligheid. Zij begeleiden je tijdens het hele proces, met warmte, aandacht en een open blik.

Afspraak maken?

088 - 200 73 33
Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.15 – 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij bereikbaar van 8.45 – 14.00 uur.

Het team

In onze beide klinieken werken in totaal zo’n 30 mensen. Samen vormen zij een hecht team. Ons team bestaat uit:
Stetoscope_icon

Artsen

Onze artsen voeren de abortussen uit en doen het vooronderzoek. Ze hebben daarvoor een gespecialiseerde opleiding gedaan en scholen zich regelmatig bij. Zij werken volgens de laatste methoden en doen er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Blood_icon

Verpleegkundigen

Onze verpleegkundigen voeren met jou het intakegesprek. Ze helpen je bij je keuze en bereiden je op de behandeling voor. Daarnaast assisteren ze de arts bij de ingreep. En ze zijn er voor je als de behandeling voorbij is.

Cross_icon

Anesthesiologen

Onze anesthesiologen zorgen ervoor dat je niets hoeft te voelen van een curettage. Zij brengen je – als je dat wilt – kort in slaap en houden in de gaten of je daar goed op reageert. Zo kun je met een gerust hart aan de behandeling beginnen.

Callcenter_icon

Receptionistes

Onze receptionistes staan je te woord als je belt voor een afspraak. En ze vangen je op als je de kliniek binnenkomt. Ze weten in welke situatie je zit en snappen dat je waarschijnlijk zenuwachtig bent. Ze staan open voor al je vragen en verwijzen je door als dat nodig is.