Feugiat nulla facilisis at vero eros et curt accumsan et iusto odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril.
+ (123) 1800-453-1546

Related Posts

Title Image

Verwijzers

Voor verwijzers

Bent u (huis)arts en krijgt u een patiënt op het spreekuur die denkt over een abortus? Dan kunt u haar doorverwijzen naar Mildred Clinics. Wij hebben klinieken in Eindhoven en Arnhem en behandelen vrouwen die tot maximaal 18 weken zwanger zijn.

Verwijsbrief

Als u dat wilt, kunt u daarvoor ons verwijsformulier downloaden. We stellen het op prijs als u bij de verwijsbrief ook een overzicht voegt van de medicijnen die uw patiënt gebruikt en haar medische voorgeschiedenis.

Kosten

Als uw patiënt in Nederland woont of werkt, worden de kosten van een abortus volledig vergoed op basis van de Wet langdurige zorg. Om na te gaan of uw patiënt voor deze vergoeding in aanmerking komt, moet zij een geldig legitimatiebewijs en haar verzekeringspasje meenemen. Wilt u haar daarop wijzen? Als uw patiënt niet aan deze eisen voldoet, moet zij de kosten van de abortus zelf betalen.

Na de behandeling

Uw patiënt krijgt, na de behandeling, een brief van ons mee die ze aan u kan geven. We adviseren haar om dat te doen, maar ze is daar niet toe verplicht. Zonder haar toestemming geven wij zelfstandig geen informatie aan u door.
Na een curettage behandeling geven we uw patiënt ook een korte antibioticakuur mee, die zij meteen die dag in moet nemen.

We adviseren de patiënt ook om contact met u op te nemen als ze na de behandeling klachten heeft, zoals overmatig bloedverlies of koorts. Eventueel kan ze daarvoor ook in onze kliniek terecht. Op maandag tot en met vrijdag is er tijdens kantoortijden een arts aanwezig.

Heeft u vragen?

Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen, bij voorkeur van maandag t/m donderdag tussen 15.00 en 16.30. U kunt ons bereiken op: 088 - 200 73 33

Informatie voor uw client

Wilt u uw cliënt informeren over de mogelijke behandelingen, verwijs haar dan naar deze website. Voor het maken van een afspraak kan zij bellen naar: 088 - 200 73 33.

De adressen van onze klinieken staan op de contactpagina.